CGTalk > Software > Autodesk 3ds max
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-27-2013, 12:35 PM   #1
moshe z.
Queen Zelda
moshe z.'s Avatar
Moshe Zilbenrgael
SFX/Character Animator
Join Date: Jan 2002
Posts: 136
max 2009 scripts to max 2014 wonat work

is there a way to make scripts that run on max 2009 on max 2013 2014 ?
Don"t forget to breath
Old 12-25-2013, 08:02 PM   #2
soulburn3d's Avatar
Neil Blevins
San Francisco, USA
Join Date: Apr 2002
Posts: 4,360
Most if not all 2009 scripts should work in 2013. What script isn't working for you?

- Neil
Old 12-25-2013, 08:02 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:21 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.