CGTalk > Software > Autodesk 3ds max
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-26-2013, 01:35 PM   #16
dental floss tycoon
pokoy's Avatar
Marcin Gruszczyk
Join Date: Aug 2003
Posts: 2,303
Originally Posted by AJ
Parametric, animated bottle condensation.

Without the animation part, a script with some preset drops and smart distribution magic might be a good request!
Old 11-26-2013, 01:59 PM   #17
Join Date: Apr 2004
Posts: 497
Originally Posted by DaveWortley
All cool ideas but very R&D heavy, I'm thinking more project/task specific. Like "I want to create this effect", "How would I parametrically model.."

Have a look at my thread.

I guess this would be an alternative to the "hose" primitive, with a little more control over rigid parts and material folding. I know the bellow in the photo is L-shaped, and although using custom spline shapes for that would be awesome, it's probably enough to just offer cylinder shapes with a custom number of radial segements as well as a rectangle shaped. Everything else can be booleaned out of that.

Also I'm still hoping for a good "1-click" solution for exporting 2D-coordinates of 4 selected point helpers to the clipboard, to be pasted into an AfterEffects layer as a corner pin effect.

And last but not least I don't understand why there isn't a non destructive chamfer/fillet modifier for splines... like this mockup:

Last edited by Laserschwert : 11-26-2013 at 02:10 PM.
Old 11-27-2013, 01:51 AM   #18
New Member
Bernhard Eiser
Junior Lighting TD
Jellyfish Pictures London
London, United Kingdom
Join Date: Feb 2011
Posts: 15
Hello Dave,

Are you a v-ray expert ? can you help me with my problem ?

Old 12-18-2013, 05:14 PM   #19
dental floss tycoon
pokoy's Avatar
Marcin Gruszczyk
Join Date: Aug 2003
Posts: 2,303
Dave, this one is probably a bit less r&d heavy.

Copying and pasting/instancing modifiers in a way so they maintain their object space from the object they were copied from... You know, sometimes when you copy/paste instance a modifier it will do the same but in a different object space. Don't know if this is something that can be solved at all but if there's a way to do this with some scriptmagic it would be super useful.
Old 12-18-2013, 05:14 PM   #20
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:09 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.