Strange characters in messages

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12 December 2012   #1
Strange characters in messages

I have a problem with characters only in some messages (like the attached image). I use 3ds max 2011 64bit and the language I use in win7 64bit is Greek. Tried everything with language packs in windows but nothing. Any ideas?
Attached Images
File Type: jpg error.jpg (79.4 KB, 17 views)

Last edited by mare96 : 12 December 2012 at 09:53 PM.
 
Old 12 December 2012   #2
You forgot to attach the pic [Edit: not completely I see :P]
What I think it's happening is that you're trying to use unicode characters in max. Support for them was added only in max 2013.

I think that max uses the windows locale to display some of the messages, but since it doesn't support unicode, you get that garbled text.

[this no longer applies]
The only alternative I know of is to make the text in Illustrator or Inkscape and export as shapes in an .ai file.
__________________
Check out my work: www.TractorMedia.ro

Last edited by Rockin : 12 December 2012 at 09:58 PM.
 
Old 12 December 2012   #3
thanx for the help rockin
 
Old 12 December 2012   #4
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.