CGTalk > Software Specific Forums > Autodesk 3ds max
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-08-2012, 11:49 AM   #1
duke
Lord of the posts
George Rolfe
Newport, AU
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 872
CAT rig/pose/anim directory per-project?

Can I change where CAT stores and defaults to pose and animation loading? If so, how, and can it be done on a per-project basis?
 
Old 10-10-2012, 07:36 PM   #2
Graeck
CAT User
 
Graeck's Avatar
portfolio
Gregor Weiß
Character TD & Animator
Berlin, Germany
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,052
Send a message via ICQ to Graeck
Look for the CAT.ini in the users folder. There you can change the default pathes. Unfortunately, as with all things which get into Max, CAT was not properly implemented and connected to the project folder system.
__________________
My Demoreel 2011:
http://www.youtube.com/watch?v=Gfq-4VoeAPU
 
Old 10-10-2012, 07:36 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,481
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:02 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.