No weight values in component Editor

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2014   #1
No weight values in component Editor

HI,
I was rigging a character in maya 2013 on linux os and then after that i changed the platform to windows so I was painting weights on the character and then i was smoothing the weights using component editor so that's when i saw that there are no weights in component editor I can paint the weights in view port.

And also when I open the file its gives me error some data will be lost ...

So I need a help on this one ..

contact - rakeshmoradia1986@gmail.com

Last edited by rakesh991986 : 02 February 2014 at 03:59 AM. Reason: missed some thing
 
Old 02 February 2014   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.