Hide Rig Utility Nodes

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08 August 2012   #1
Hide Rig Utility Nodes

I was taking a look under the hood of the advanced skeleton rig, and I noticed that when I open the hypershade and switch my tab to utilities, I don't see any of the utility nodes used in the rig. I want to implement this into a rig I've built. Anyone know the process of hiding nodes from the utilities window?

 
Old 08 August 2012   #2
I believe the command you are looking for is

//MEL
createNode blendColors

if you use the hyperShade I believe it will fire off a
shadingNode blendColors -asUtility
__________________
Kito Rigging Challenge
 
Old 08 August 2012   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.