Can't post on C4D Cafe?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07 July 2013   #1
Can't post on C4D Cafe?

Sorry to post this here, but I guess there's a good chance Nigel or Hrvoje will see it here.
For some reason the C4D Cafe is horribly slow to load for me for the last couple of days, while I have no issues on any other sites. (25MB connection here, so I'm convinced it's not me!).

I've tried for almost 10 minutes to post a reply to a topic over there just now and each time I log in, type my reply to the poster and hit 'submit', and promptly get logged out again and the 'sorry you don't have permission for that' error. Wouldn't mind too much but I wrote a quick Python script for a member over there and I've now spent more time trying to post it than I did writing it

Cheers,
Brian
 
Old 07 July 2013   #2
Hi Brian

Sorry you are having problems. There were some issues with a 3rd party that checks IP addresses which uses an external server which had been slowing things down. This was meant to be addressed. I haven't had any problems posting today. Please try again and let me know how you get on. Send a pm via here as I'll get an email notification.

Thanks

Nigel
 
Old 07 July 2013   #3
Thanks Nigel, whatever you did, it's fixed it, nice and snappy again.

Cheers,
Brian
 
Old 07 July 2013   #4
Hi Brian. Glad to have you back. I partially disabled the mod. I've let the mod author know there is a problem with his server.

NIgel
 
Old 12 December 2013   #5
Bizarrely, I haven't been able to access the Cafe for the past week or more on my iMac or Macbook, but on my iPhone I've briefly been able to access the site, where folks have (among other things) been enthused for the release of the new Vertex Pusher training volume. On my Macbook (using both Safari and Firebox) this week I've been receiving a 'Server Not Found' message every time. Not sure if that third party mentioned by Nigel above is having troubles these holidays but something is up for me.
 
Old 12 December 2013   #6
Originally Posted by Anthony Thorne: Bizarrely, I haven't been able to access the Cafe for the past week or more on my iMac or Macbook, but on my iPhone I've briefly been able to access the site, where folks have (among other things) been enthused for the release of the new Vertex Pusher training volume. On my Macbook (using both Safari and Firebox) this week I've been receiving a 'Server Not Found' message every time. Not sure if that third party mentioned by Nigel above is having troubles these holidays but something is up for me.



Same here on Chrome, IE, FF.
 
Old 12 December 2013   #7
i had/have that problem to so i just set up the google public dns on my computer.
the same thing happened at my sisters so i did it there to (its a dns problem) which im now thinking is not a problem on my side but a problem with the c4dcafe.
__________________
Dataflow Donation Cinema 4D Beta Tester
 
Old 12 December 2013   #8
I haven't had any issues either with desktop (win XP) or iPad 2
__________________
MALA IPSA NOVA
 
Old 12 December 2013   #9
Sorry if anyone is having problems accessing the cafe. It seems to be limited to the occasional Australian user as no one else from any other country has mentioned it. Not sure what I can do my end to resolve it. I'm open to suggestions.

Update: I've done a DNS cleanup on my server. This cleaned up 3 zones. No idea if this will resolve things but it's worth a try.

Nigel

Last edited by 3DKiwi : 12 December 2013 at 07:25 PM.
 
Old 12 December 2013   #10
its working now.
not sure if its because of what you did or if it has been ok already
__________________
Dataflow Donation Cinema 4D Beta Tester
 
Old 12 December 2013   #11
Still can't access it. That said I'm in Tasmania right now on holidays and beyond trying again over the coming days I'll try again when I'm back in Melbourne weekend after next.
 
Old 01 January 2014   #12
I wasn't able to access the site in Tasmania up to a couple of days ago, but now I'm back in Melbourne I can happily access the Cafe again. Must have been a temporary bug somewhere.
 
Old 01 January 2014   #13
Access

I'm in Sydney and I can't access the site at all.

Cheers

Gary
 
Old 01 January 2014   #14
Try c4dcafe.net instead.

Not sure how I can resolve this my end as it only seems to be limited to a few Aussie members.

Nigel
 
Old 01 January 2014   #15
is everyone thats posted in this thread with Telstra?
__________________
Dataflow Donation Cinema 4D Beta Tester
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:58 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.