Problem with X-Frog plugin for C4D

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05 May 2013   #1
Problem with X-Frog plugin for C4D

Hello,



I am using Cinema 4D R14 and Xfrog 5. I have followed the tutorials and been able to create a tree and animate the growth. However, I have not been able to figure out how to randomize the growth animation of the leaves. I am looking to create an animation that is a little more organic where leaves grow at different times along the animation but all end up fully grown when the growth reaches 100%. I would really appreciate it if someone could help me out with this.



Thanks,

John
 
Old 05 May 2013   #2
You need to sue multiple leaves inside the Variation object and adjust their growth parameters differently.

Mylenium
__________________
[Pour Mylène, ange sur terre]
----------------------------------------------
www.myleniumblog.com

 
Old 05 May 2013   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.