MoSpline with Field turns off Effector?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  04 April 2017
MoSpline with Field turns off Effector?

I have a setup of a MoSpline generating 4 splines. A Cloner is rotating the MoSpline clones. And a Random Effector adjusting the scale of each MoSpline. So far, so good.

If I add a Force to the MoSpline, I lose the effect of the Effector. How can I have both a MoSpline Force *and* Object Cloner Effector operating together?
Attached Files
File Type: zip MoSpline-Field-Effector_001.c4d.zip (60.8 KB, 0 views)
__________________
----end of line
 
  04 April 2017
Hello,

It looks like only the Scale part of the effector does not work. The position and rotation seem to work fine.
That looks like a bug.

You can possibly do the scaling in a different way. Have more Mosplines in the cloner with different Lengths. You can mix them with the cloner set to Blend if you have more clones.

Hope this helps
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.