Hair render using team render

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04 April 2017   #1
Hair render using team render

I'm having a real problem trying to render a field of grass over team render using the hair object. Everything I've read said I just need to cache my hair object and boom be good to go, but everytime I cache it and try again it doesn't work. Anybody have any ideas what it could be and what I can do to fix it?
 
Old 04 April 2017   #2
Hey,

that's strange, what exactly happens with your hair? Is it just not there? Do you have dynamcs on and it is lying flat on the ground? Do you see it, if you render it in the viewport? Can you render it over Team Renderer when the cache is not used? Do you have the hair renderer in the rendersettings on?

Anna
 
Old 04 April 2017   #3
I did a professional project with hair & never got it to work properly with team render.
I would always get incosistant lighting flicker.
We just used Rebus farm, it had no problems at all (propbably being command-line based) and was super-quick.
__________________
Cinema 4D R17 Studio, VRAYforC4D, Z Brush, Mudbox, Photoshop CS6.
 
Old 04 April 2017   #4
There are known issues (and confirmed by Maxon) with hair and team render. I've been told a fix is in the works.
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:36 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.