C4D tracker issue!!!

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Display Modes
  03 March 2018
C4D tracker issue!!!

Hello! Iím facing a weird issue with the camera tracker inside C4D r19 at work. I have a image sequence which I want to track. I get the track, import footage, adjust resalole and add 900 auto tracks. Auto track, boom! Nice tracking points. Go to graph, remove by max error, and go to solve. Once solved the camera always stay freeZed. Nothing moves. Only the 2d tracking points. The solved ones are still in the first frame and nothing moves. Itís kind of weird, I tried different sample footages to test it and Iím getting always the annoying frozen camera! What Iím doing wrong???? Iíve been using this feature †inside r17 and r18 always without problems, but. Now gets always to this crazy non moving camera.†
 
  03 March 2018
Sounds like it doesn't have enough good tracks to solve the camera. Feel free to report it to Maxon if you want it to be looked into.
 
  03 March 2018
Thanks! But the answer was sooo dumb. The problem wasnít C4D related at all. The image sequence naming was causing all the issues. After getting a clean image sequence starting at 0000 all was working like a charm again. †Thanks anyway.†
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.