getting weird artifact when using mental ray subdiv approximation

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08 August 2013   #1
getting weird artifact when using mental ray subdiv approximation

Hey everyone,
if anybody can help me on this one, s/he saved me a lot of time to NOT doing roto...please help me...
here is a problem :
http://tinypic.com/view.php?pic=vf8515&s=5
I'm zoomed in but its obvious on model with texture, so this is what I get when I use mental ray subdiv approximation, spatial method min dis 1 max dis 3 and length 0.1,when I change the length to 0.01 to subdiv more I get this result:
http://tinypic.com/view.php?pic=2edwnm0&s=5
I get the same result with other methods the thing is without subdiv approximation there is not problem....
I test everything that I thought it might work but nothing fix the problem there is no problem like zero face or bad modeling, flipped normal... I double checked it but again I get this weird artifact on top of the model....
does anybody had the same problem? what is this thing?how can I fix this??!!

Thanks
 
Old 08 August 2013   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:19 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.