Texture deformation at edges - ZBRUSH

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04 April 2013   #1
Texture deformation at edges - ZBRUSH

Deformed texture in final texture
I am getting deformed textures at the borders of my model. Heres my workflow and details;

1- I put extre edges in maya to get the edges hardened when subdivided.
2- in zbrush i first morph target the mesh.
3- divide till 8th lvl
4- go back to 1st lvl
5- switch morph target and go back up to8th lvl
4- paint themesh
5- press new texture, texture from polypaint

and this deformed texture comes out as a result. what do you think is the problem?


 
Old 04 April 2013   #2
Looks like stretched uvs. what are your uvs like?
 
Old 04 April 2013   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.