CGTalk > Techniques > Texturing and Surfacing
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-24-2013, 01:07 PM   #1
TPierrau
New Member
 
TPierrau's Avatar
portfolio
Therése Pierrau
Visby, Sweden
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
UV-seams problem? 3Ds max



I'm having some problems with some weird seams problems, though I've tried moving UVislands, flipping channels, changed smoothing-groups. The problem is visible both with only normal map on and only diffuse on, the mesh is only in one single object. The problems are along the UV-seams so it feels like it should have something to do with that?

I also tried opening the file in different versions of Max, and with different shaders but it made no difference. Any clues? :/
 
Old 01-24-2013, 01:07 PM   #2
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.