Maya Batch Bake results in Black Textures

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11 November 2012   #1
Maya Batch Bake results in Black Textures

Hi Guys

This is really my first post in the forums, but have been a member for a while.

I have tried to find information on my problem, but none of the solutions I have read about seemed to have helped me.

I have a scene, with a few objects in them. All have UV's, all have normals pointing in the correct direction. When I do a batch bake on them, I get all black textures. I tried reversing the normals, same results. (maya 2012)

My test render to check my lights are how I want them is fine, everything looks great.

Anyone have any solutions? Would appreciate any info on it.

Thanks!
Emms.
__________________
Emms
 
Old 11 November 2012   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 08:41 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.