uv mapping trouble for a novice

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  09 September 2012
uv mapping trouble for a novice

I can't seem to figure out what I'm doing wrong. Why isn't my texture lining up according to the uv map I created?

 
  10 October 2012
odd,...

Just to make sure,recreate your material and keep tex tiling at 1.
Also be sure you dont have your object duplicated in the scene..(i know i know,but you never know )
 
  10 October 2012
Does your object have an inner shell?
Maybe you just unwrapped the inside and not the outside.
__________________
www.stevedevriendt.com
 
  10 October 2012
Also make sure that you don't have several UV maps.

Go to Window/Relationship Editors/UV Linking/Texture-Centric, and make sure that your image is set to your desired UV set.

It seems to be a bit wonky from time to time. Sometimes it works great, and then it breaks all the sudden.

-AJ
__________________
 
  10 October 2012
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:08 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.