CGTalk > Software > Compositing Software > The Foundry Nuke
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-08-2013, 03:02 AM   #1
New Member
filipe luz
Lisbon, Portugal
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
unpremultiply mask problem Hi,

Most of the times that I use a garbage matte before a keyer node, the result is an undesired premultiply problem.
Often, using the unpremult, dilate or edge blur nodes are not options to solve this issue.

So, I have to apply a new rotopaint node as a mask to solve this "error".

For those who are interested in this issue, please open the nuke file attached to this message and contribute with some help.

All the best,

Last edited by filipeluz74 : 01-12-2013 at 11:18 PM.
Old 01-08-2013, 03:02 AM   #2
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:04 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.