CGTalk > Software > Autodesk Miscellaneous > Autodesk Softimage
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-15-2012, 03:07 PM   #1
popje
New Member
portfolio
tom
montreal, Canada
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 12
Is it possible to hotkey the same tool to two keys

I mapped delete to "Q" but want to also keep it on the delete button, but it seems like I can only map it to one key at once, any idea ?
 
Old 11-23-2012, 06:02 PM   #2
grahamef
Expert
Grahame Fuller
Tech Writer
Autodesk M&E
Canada
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 415
You can make a custom command that does the same thing, and map that.
 
Old 11-23-2012, 06:02 PM   #3
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:34 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.