Help/advice regarding GFX card using C4D

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07 July 2013   #1
Help/advice regarding GFX card using C4D

Hi,

I have been using C4D for a few months now on Mac. I was previously running on Snow Leopard, however, I have just upgraded to Lion and it has caused a few problems in C4D. My viewport now takes a while to update a change whenever it is made. Playback of animation is also now non-existent, it just stays on the same frame until playback is stopped at which point it will then update to whichever frame I have stopped it on. Turning off OpenGL slightly helps but it means I can only see an animation playback in wireframe.

I'm thinking that it may be a graphics card issue as temporarily switching my existing one for another made a slight difference (but it was still problematic). So if anyone has any advice on an ideal graphics card or whether it could be something else then it'd be of great help!

System:

Processor: 2 x 2.66 GHz Dual-Core Intel Xeon
Memory: 5 GB 667 MHz DDR2 FB-DIMM
Graphics: NVIDIA GefORCE 7300 GT 256 MB

Hopefully this all makes sense!

Thanks to anyone that can help.
 
Old 07 July 2013   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:53 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.