CGTalk > Software > Autodesk Miscellaneous > Autodesk Mudbox
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2013, 06:22 PM   #1
SQUITTER
New Member
portfolio
Czech Republic
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Painting problem

Hi guys, I have problem with painting textures on my imported obj model. When I try painting, some parts of models look like low ressolution texture (but I use 2k texture)
... Do you know, what I do wrong??
Thank you very much!

Here is
PICTURE
 
Old 02-05-2013, 03:58 PM   #2
oglu
Christoph Schädl
 
oglu's Avatar
portfolio
Christoph Schädl
Austria
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 3,329
looks like bad uvs...
do some uv tweaks...
__________________
...
 
Old 02-05-2013, 03:58 PM   #3
CGTalk Moderation
Expert
CGTalk Forum Leader
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:11 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.