Obj uvs won't import...

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09 September 2012   #1
Obj uvs won't import...

I have a model. It has multiple uv tiles. Which I understand shouldn't make a difference. When I import it into mudbox though, all my uvs disappear. It doens't give me any errors either. Which it usually does if there is some problem.

Can anyone give me any tips on how to keep your uvs intact when moving from maya to mudbox?

Any help would be greatly appreciated.
Thanks!
 
Old 09 September 2012   #2
could you reimport the obj file into maya and do a cleanup..?
check for areas with zero map area...

mudbox is able to read hundreds of uv tiles via OBJ... i do that all the time...
__________________
...
 
Old 09 September 2012   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 06:43 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.