Help Where did my details go? mudbox 3ds vray

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09 September 2012   #16
Lost

Oglu, any last suggestion? Thanks for all your replies.
Is these problem because of my uvs, because of my model or something in the dismap settings?
So i know where to look. THANKS!
 
Old 09 September 2012   #17
to test your dispmap do the following...

import your low mesh from max...
subdivide it a view times in mudbox...
go to the maps menue and do a sculpt using dispmap...

if your model looks like it should the map is good and you need to tweak settings in max...
__________________
...
 
Old 09 September 2012   #18
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.