CGTalk > Techniques > Lighting and Shaders
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-08-2013, 12:07 AM   #1
Alexis Bahena
Norrköping, Sweden
Join Date: May 2007
Posts: 138
Send a message via MSN to abahena
I need to match colors from hp display(no calibartion) to a dell display its posible.

The reason its because the people in LA checks the shots using this HP uncalibrated monitor. So they give the go or no go for the shots.
And at the studio we have one same HP monitor. And we need the people in composition using dell displays, to color correct shots with the same look.

Old 10-11-2013, 08:11 PM   #2
On the run!
CHRiTTeR's Avatar
Graphic designer extraordinaire
Join Date: Feb 2002
Posts: 4,383
Just tell them to calibrate their monitor... its not like its rocketscience
Old 10-11-2013, 08:11 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,479
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:25 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.