Particle paint not working, floating

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09 September 2012   #1
Particle paint not working, floating

Hey everyone.

Iv been trying to figure out for ages now why when I try and paint onto a plain using particle paint that the particles seem to just float above and bellow randomly instead of sticking to the plane. I have selected it to paint at surface.

I have read other posts asking the same thing and it seems to be a problem with 3ds max 2012. Someone suggested in another post to use a lock and bond walk around but I dont understand what they mean or how to go about doing this?

Any help would be really appreciated as Iv gotten really far with this scene and I dont want to just walk away from it.

All the best

Will
 
Old 09 September 2012   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 05:37 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.