Particle Position Problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

 
Thread Tools Display Modes
  11 November 2014
Particle Position Problem

Hi
Why in 0 frame Z_Pos of particles saved in Output New Channal not equal Z_Pos of particles in Input Standart operator? Despite the fact that visually it lies on Zero-Z-level?http://c2n.me/jllnYa
 
  11 November 2014
Hey Vadim, not sure if that's the problem but sometimes the Data Operator just take 1 frame to kick in. I had a similar problem reseting the particle's age a few months ago.
__________________
Alvaro Moreira

Particle-Skull.com
 
  11 November 2014
Yeah, buggy thing
I needed to measure distance beetween initial and current position of particles for switching to another event but abandoned this idea and now use Closest Point on geometry instead of Init Pos
 
  11 November 2014
privet,

I can't see your flow, also can't see what else you have in your data op. I've never seen this bug so really hard to give you an answer other than user error.

Please upload your file
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:11 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.