Vray texture problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04 April 2013   #1
Vray texture problem

Hello I am new to the forums and Vray and I am rendering a realflow project, and have been running into some material problems. It seems that quite a bit of my render is lost in the final render but in the viewport seems fine. Also I have clear liquid vray mats, if that matters.
 
Old 04 April 2013   #2
as user you have direct support in the vray support forum, come there and we help you.
you have an account there already from buying, so it is easy.

cheers
stefan
vrayforc4d.com
__________________
V-Ray on FB:: http://www.facebook.com/vrayforc4d
http://VRAYforC4D.net
http://www.3dtools.info
http://rhino.io
 
Old 04 April 2013   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.