Silo Rendering Problem...

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  08 August 2008
Silo Rendering Problem...

Well this is a definite noob question here - but I need help; I mean help like I am a 5 year old (Howard Lincoln, Atari founder; book "game Over").. anywho, I can't, or don't know how to get Silo's files to render. I tried to use the "Render External" command, but I really don't know what the heck I am doing. I tried the Pixie renderer, but all it does is throw up a dos box and disappear. Pointing it to the main executable of other renderers just opens the program up - and then nothing. Can anyone tell me how to get this rendering thing going?
 
  08 August 2008
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.