After Install_Silo_2_5_02b_Win - won't launch

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

REPLY TO THREAD
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  09 September 2017
Alright. For clarity, this is what we are currently looking for.
----------------------------------------------------------------

[removed, no longer a viable test/fix]
---

Second, this test:
If you are someone for whom 2.5.02b is crashing:

Part A:
- First, download and install the (working) version of 2.5.02: http://nevercenter.com/silo/downloa...ype=win_2_5_02a
- Install that and confirm that it runs fine

Question:
2a) Does v2.5.02a run fine for you?

Part B:
- Then, download and unzip this file (so you have "Silo Test 2_5_032.exe"): http://nevercenter.com/silo/download_file/?filetype=testexe032
- Put that exe in the *same directory* as the working 2.5.02 from Part A (right next to "Silo 2.exe")
- Double-click on "Silo 2_5_032.exe" and see if it runs.

Questions:
3a) Does it crash? If so, please take a screenshot of whatever you get and send that to us.
3b) Can you see a crash report? If so, please copy all of the details and send those to us.
3c) Are there associated crash files? If so, please send those to us.
3d) Please tell us your system details.

Send this info to support+02crash@nevercenter.com
__________________
Nevercenter Team
(Jamchild, Feed, or Presque from the old silo3d forums)
http://nevercenter.com/silo

Last edited by Nevercenter : 09 September 2017 at 09:13 PM. Reason: clarity/putting it all in one post
 
  09 September 2017
It just crashes for me immediately after starting with no crash report.
__________________
I knew that, I was just testing you.
 
  09 September 2017
Thank you, everyone!

We've been getting some good data in, and we have another EXE to try.Same test/questions/steps as above (this post )butdownload and unzip this file (so you have "Silo Test 2_5_032.exe"): http://nevercenter.com/silo/download_file/?filetype=testexe032

(I edited the post above so that link is now up-to-date, too)
__________________
Nevercenter Team
(Jamchild, Feed, or Presque from the old silo3d forums)
http://nevercenter.com/silo

Last edited by Nevercenter : 09 September 2017 at 09:12 PM.
 
  09 September 2017
The last update worked for me. I should also point out the update prior to this one did run but started up with 'missing' viewports.
__________________
I knew that, I was just testing you.
 
  09 September 2017
Originally Posted by makit3d: The last update worked for me. I should also point out the update prior to this one did run but started up with 'missing' viewports.

Awesome! Thank you! This is exactly what we were hoping for. We'll get a full installer up to test soon.

Anyone else able to confirm as well?
__________________
Nevercenter Team
(Jamchild, Feed, or Presque from the old silo3d forums)
http://nevercenter.com/silo
 
  09 September 2017
Alright. We have an installer ready to test! No special instructions, just give this a go and let us know if it works:

http://nevercenter.com/silo/download_file/?filetype=win_2_5_04

Thanks!
__________________
Nevercenter Team
(Jamchild, Feed, or Presque from the old silo3d forums)
http://nevercenter.com/silo
 
  10 October 2017
OK installed news file 2.504 and it installed with out issue have not been able to further test it by modeling something but the installer did work so far
 
  10 October 2017
Silo win_2_5_04
Silo Installed and opened. A few basic "Create" functions tested and working.
__________________
sadicus- CGS Portfolio
win10 | AMD 12 Core | nvidia GeForce GTX 1070 |
 
  10 October 2017
It's been working for me as well. Also, the new placement of the warning message is great. Very visible and not distracting.
__________________
I knew that, I was just testing you.
 
  10 October 2017
Recently switched to Linux Mint (18.2) and Silo 2.5.04 is working fine in wine/playonlinux.
 
  10 October 2017
Fantastic! Thanks so much for the confirmation that v2.5.04 fixes the bug. (phew!) We appreciate the help!

@makit3d really glad to hear the new alert messages feel better.
@iron-bear-xl that is great news--thanks for the test on linux!
__________________
Nevercenter Team
(Jamchild, Feed, or Presque from the old silo3d forums)
http://nevercenter.com/silo
 
  10 October 2017
Also had trouble launching 2.5.03x, but with this new version (2.5.04),I'm now able to run Silo successfully . Thanks!
__________________
Miguel Rivera
Illustrator/ Designer
 
reply share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 09:26 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.