CGTalk > More Forums > Click Here for: > Nevercenter Silo
Login register
Thread Closed share thread « Previous Thread | Next Thread »  
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-04-2013, 01:16 AM   #1
sadicus's Avatar
Join Date: Jun 2004
Posts: 360
Question Cut [options] (SOLVED)

What exactly is the workflow to use Cut> options?
sadicus- CGS Portfolio
TRS 80| Bedlam |

Last edited by sadicus : 09-04-2013 at 03:24 PM.
Old 09-04-2013, 02:53 PM   #2
Cinnsealach's Avatar
Andy Kinsella
Manchester, United Kingdom
Join Date: Jan 2005
Posts: 183
Select an edge ring and press x. The number of new edge loops will be as specified in the options.

Selecting (or highlighting) a single edge and using shift-x to split an new loop will ignore the cut options and insert only a single loop; as will the cut tool.

Slightly confusing nomenclature I guess; as it works only on pre-selected edge rings and not the actual cut tool. A small side effect of having multiple functions under a single tool.
Some basic silo tutorials
Old 09-04-2013, 02:53 PM   #3
CGTalk Moderation
Lord of the posts
CGTalk Forum Leader
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,066,478
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
Thread Closed share thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:46 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.