Selection lag?

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

Thread Tools Search this Thread Display Modes
  08 August 2017
Selection lag?

I don't know if there is a fix for this, but whenever I work with a 'large' object (generally over 40k polygons) there is lag when I shift control drag to select a bunch of verts or faces. Does anyone else have this problem? It's not fixed with 2.5, and has been around since 2.3.1.

EDIT: did some more tests, and it's laggy with even something as low as 15k polys. Shift selection works well, but whenever you include control into that to select verts in front and behind objects, it lags a few seconds before it performs the action.

Last edited by JeffArth : 08 August 2017 at 02:51 PM.
  09 September 2017
I am new to Silo, but also have been experiencing lag on selection of faces and verts also. Very surprising since the selling point is on how fast you can model with it . Usually i use C4D for my modeling .Although I am liking Silo the more i use it !

Last edited by Palantion : 09 September 2017 at 12:09 AM.
reply share thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Society of Digital Artists

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:23 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.