Xstream problem in Max

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11 November 2012   #1
Xstream problem in Max

I'm having basic difficulties with the combination of Vue 10.5, VRay 2, and 3dsMax 2013. If I start a new Vue scene within Max, or open a Vue scene in Max, the Vray sun stops putting out any light. Vray materials are illuminated with indirect illumination only. If I turn off the indirect, then the Vray materials render black (or they seem still to get a little indirect from the Vue scene). I've tried all the settings for matching the Vue lights to the Max lights, without any luck. The native controls on the Vray sun have no effect (I can crank intensity up to infinity without making any difference). Adding another sun or putting in other VRay lights doesn't do any good. I have succeeded with one scene, but I'll be damned if I can figure out how it is any different from the ones that fail. Advice appreciated.
 
Old 11 November 2012   #2
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 01:15 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.