zBrush/Maya Polygroup Problem

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  12 December 2013
zBrush/Maya Polygroup Problem

Hello,

I'm using Maya 2014 and zBrush 6R6. However, the GoZ function does not seem to work for me since Maya 2014 may not be supportes as of yet.

I am trying to import a mesh into Maya by exporting it as a .obj first out of zBrush and then importing it into Maya. So far so good.

Problem is, the grouping of the polygons are weird and I'd like to know if there's a way to combine those back together. Take a look at the screenshot:



Smoothed view on the right.
I've tried to combine all groups, but that does not change anyhting.

Appreciate any help.
 
  12 December 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 04:10 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.