ZBrush 3.5 import not working

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  04 April 2013
ZBrush 3.5 import not working

I have not used ZBrush in a while. I installed my software today and the dialog box does not pop up, when I click on import. I have the SimpleBrush selected, what is going on here? Is it a script error or something?

I'm not ready to jump in with version 4 just yet, but this doesn't make any sense. Version 3 imports objs just fine. I'm lost for words.

Last edited by vsfxDroid : 05 May 2013 at 03:02 PM.
 
  04 April 2013
not sure whats going on but try selecting the polymesh star tool and then press import.
if your trying to lick on import dont lick it click it
Originally Posted by vsfxDroid: when I lick on import..


ZBrush 3.5 is not supportive by support

Last edited by informerman : 04 April 2013 at 05:10 AM.
 
  04 April 2013
Originally Posted by vsfxDroid: I installed my software today and the dialog box does not pop up, when I lick on import..


Did you get the problem licked yet?
__________________
I like to learn.
 
  04 April 2013
Maybe you are licking it wrong
__________________
- Sil3 -
My Flickr
 
  04 April 2013
did you try Double licking it instead of a Signal lick
 
  05 May 2013
Haha, I fell into that one! I was wondering why everyone was saying lick!

Sorry, it was a moment of frustration but no I have not licked the problem yet.

Instead, I just got the recent version of Zbrush and it works like a charm.

I don't think it's the software, so I'm still puzzled why 3.5 won't let me lick, I mean click on import.
 
  05 May 2013
i dont have 3.5 installed but if you select the polymesh star tool you should have 3 ways to import.
1:import button is located on top of tool
2: if you click the polymesh tool icon the pallet fly out should have a import button
3:if the polymesh star tool is selected there is a import option at the bottom of the list below unified skin

Originally Posted by vsfxDroid: I have the SimpleBrush selected, what is going on here? .

like i said switch to the polymesh tool and not the simple brush
 
  05 May 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:24 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.