Transpose Master Issue

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02 February 2013   #1
Transpose Master Issue

Does anyone have this issue with Transpose Master?




It only happens when I try to pose a particular model I made.
I'll post pictures if necessary.
 
Old 02 February 2013   #2
Originally Posted by Pmiller: It only happens when I try to pose a particular model I made.
.

take your model and convert it to a polymesh 3D and see if that fixes it.
Tool>make polymesh 3D

if its quads with subd you can try
tool>geometry>Reconstruct subdiv
 
Old 02 February 2013   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.