having an issue with transfering details from Zbrush to Maya

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  01 January 2013
having an issue with transfering details from Zbrush to Maya

Hi guys, new to zbrush here. My school recently obtained zbrush and ive been testing it out on a few models. One annoying issue i have is that every time i return a model from zbrush to maya, the results are far from what i had. Here's an example: http://postimage.org/image/goar19257/

its driving me crazy and im not sure if its something i havent done, or a mistake ive made.
 
  01 January 2013
Are you exporting the mesh from ZB at the highest sub-division level?
 
  01 January 2013
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 07:42 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.