adding edgeloop crumples mesh

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

THREAD CLOSED
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11 November 2012   #1
adding edgeloop crumples mesh

I have part of my mesh hidden and when I go to add edgeloops, it crumples it. Ive tried turning off triangulation and Gpolish, but nothing works.

Any suggestions?

Attached Images
File Type: jpg crumple.jpg (90.6 KB, 15 views)
__________________
www.billa1.com










 
Old 11 November 2012   #2
I think I figured it out.

I deleted the higher subdivision level and then added my edge loop and it worked.
__________________
www.billa1.com










 
Old 11 November 2012   #3
Thread automatically closed

This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.
__________________
CGTalk Policy/Legalities
Note that as CGTalk Members, you agree to the terms and conditions of using this website.
 
Thread Closed share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 03:54 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.