Notice: Challenge system bug/issues report

Become a member of the CGSociety

Connect, Share, and Learn with our Large Growing CG Art Community. It's Free!

REPLY TO THREAD
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10 October 2003   #1
Notice: Challenge system bug/issues report

Hi all,

We are conducting the Alienware CG Challenge using a newly developed challenge management system that integrates CGNetworks and CGTalk. If you have any problems with using the system (e.g. uploading images, etc. and finding that it doesn't work), please post it here and we'll get onto it.

Thanks,

Leonard
 
Old 10 October 2003   #2
Features to add:

- Page spanning
- From JDex - "Can you add the CGTalk Nickname to the info next to the images, I think it is really cool using the real names, but it would be great to see that info connected to the entries as well."
- "Update Challenger Details" - for miscreants who didn't give their real names :shame:
- "Modify/Delete Challenge Entry" - for mistakes during entry process
- Take latest entry and put it in the first post.
 
Old 10 October 2003   #3
I think it would be cool if the system inserted the most recent entry image into the automatic thread opening post... then it is easy to see what the person submitted most recently with out having to go through the view entries page or scanning the thread...

After three months these threads will be getting very long.

Thanks
__________________
JDex
(Sans Gerfuffle)

On a VFX Hiatus
 
Old 10 October 2003   #4
i have something to report. for one reason or another, my posts keep on not showing up, first it was number one, and then 2 started working but only every other time i visited it. and number one still doesn't work. whats up?
 
Old 10 October 2003   #5
punkjunk. I don't know. Your posts seem to continually be edited by you. What are you trying to do?

L.
 
Old 10 October 2003   #6
i was trying to get the pictures to work, but, for some reason they won't. one of them was, but like i said, only every other time. and i was just trying a few different things to see if anything helped. but to no avail.
 
Old 10 October 2003   #7
trying to make pictures notepad style are we?


_____
(o__o)
_____\
_\__/
__________________
SibSpi Out

My GSO Challenge entry MWUAH!

Last edited by SibSpi : 10 October 2003 at 09:16 PM.
 
Old 11 November 2003   #8
Can't Post Messages

Alright, maybe I'm an idiot, but I swear there used to be a a little field at the bottom of the message page that let you post attachments. It's not there anymore, in fact, it says that I'm not allowed to post attachments under the forum rules.

Am I missing something obvious here?

Thanks, Chuck
__________________
The only way evil can triumph is for good men to do nothing.
 
Old 11 November 2003   #9
*sigh* Nevermind

Yup. I'm an idiot. Figured it out.
__________________
The only way evil can triumph is for good men to do nothing.
 
Old 11 November 2003   #10
In your viewentries.php file, looks like when you made your query you forgot to use stripslashes().

http://www.cgnetworks.com/alienware...&challenger=348

There it says 'Guess what I\ve...' instead of 'Guess what I've...'

It could just be this persons typo, but it's highly unlikely.
 
Old 11 November 2003   #11
Unable to post entries

Hi,

I just tried to post an image that was borderline 150k, and the board objected. I slimmed it down and it gives me a different error.

I'm hoping that the 150K limit is per image, not your total(!)

Cheers,

Steve
 
Old 11 November 2003   #12
Originally posted by JVI i k e l
In your viewentries.php file, looks like when you made your query you forgot to use stripslashes().

http://www.cgnetworks.com/alienware...&challenger=348

There it says 'Guess what I\ve...' instead of 'Guess what I've...'

It could just be this persons typo, but it's highly unlikely.


Thanks. I'll look into that. It should automatically strip the slashes but looks like it isn't.

Cheers

L.
__________________

 
Old 11 November 2003   #13
Disregard the last post, seems to be working OK now.

Cheers,

Steve
 
Old 11 November 2003   #14
Re: Unable to post entries

Hey Steve

150k is per image. Please note that because of different filesystems, 150k on Linux is not the same as 150k on Windows - block sizes are different on the filesystems.

So yeah, aim to get it 5k under or more.

L.


Originally posted by Steve Green
Hi,

I just tried to post an image that was borderline 150k, and the board objected. I slimmed it down and it gives me a different error.

I'm hoping that the 150K limit is per image, not your total(!)

Cheers,

Steve
__________________

 
Old 11 November 2003   #15
Post Duplicates

My perlim colour study has been uploaded like 3 times but I only clicked the submit button once its really odd.
 
  share thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
CGSociety
Society of Digital Artists
www.cgsociety.org

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2006,
Jelsoft Enterprises Ltd.
Minimize Ads
Forum Jump
Miscellaneous

All times are GMT. The time now is 12:35 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.