View Full Version : Running an MCR in a MZP


thatoneguy
11 November 2010, 02:18 AM
Is it possible to get the same behavior as dragging and dropping an MCR into Max from an MZP? Aka installing it to the macroscript list for toolbars etc?

LoneRobot
11 November 2010, 10:43 AM
Hi Gavin,

I think there's a way of putting a text file called mzp.run into the zip file that you can put all of your copy install stuff into it and run a script via the include method at the end. I havent used MZP for a while now, I think if you look at PEN's site he still has some scripts that do this.

CGTalk Moderation
11 November 2010, 10:43 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1