View Full Version : PostRender script - problem with "max quick render()"


NahuelL
11 November 2010, 03:09 PM
Hey guys,

I'm having a problem with PostRender script.

I have this:

rendStart=50
rendEnd=100
max quick render()


For some reason "max quick render()" doesn't work. RendStart and RendEnd work.

Any ideas why this is happening?

Thanks
Nahuel

denisT
11 November 2010, 05:17 PM
I have this:

rendStart=50
rendEnd=100
max quick render()

For some reason "max quick render()" doesn't work.


check that "Time Output" set to Range. (max command for quick render is max quick render)

NahuelL
11 November 2010, 05:30 PM
Yes, "Time Output" is set to range. It doesn't work with "max quick render"either (without "()").

CGTalk Moderation
11 November 2010, 05:30 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1