View Full Version : render layers creating folders

07 July 2010, 01:37 AM
I'm rendering from the command line using render layers, but Maya keeps creating subfolders with the render layer name by default. I want to be able to render all the images into the same folder without Maya automatically creating folders. Does anyone know how to make it not do that? Thanks.

07 July 2010, 07:56 PM

CGTalk Moderation
07 July 2010, 07:56 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.