View Full Version : fluid caching

05 May 2010, 11:13 PM
searched on this and didnt find a definitive fluid caching possible with autoresize in 2011. Doesnt appear to be. thanks

05 May 2010, 07:47 AM
its working here....

05 May 2010, 07:56 PM
works fine for me

05 May 2010, 10:41 PM
yeah works now...put that down to user error...thanks

CGTalk Moderation
05 May 2010, 10:41 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.