View Full Version : Is it film or pal if I have sequences?


Sapphire
04 April 2010, 08:03 AM
If I FileIn image sequence, lets say 100 images, what should I choose in framePerSecond, should I use Film or PAL ( since we are using PAL not NTSC ).

Do we use Film only if we FileIn avi or mov etc ?

Thank you.

scrimski
04 April 2010, 10:27 AM
If I FileIn image sequence, lets say 100 images, what should I choose in framePerSecond, should I use Film or PAL ( since we are using PAL not NTSC ).If you use PAL, you should use a PAL or custom framerate of 25, not a film framerate of 24.

Do we use Film only if we FileIn avi or mov etc ?It doesn't matter what file format you FileIn, it's about the framerate.

Sapphire
04 April 2010, 08:24 AM
scrimski,

Thank you very much.

CGTalk Moderation
04 April 2010, 08:24 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1