View Full Version : A Question 4 Profs (Creating Plugins)


islaSyr
05 May 2009, 03:30 PM
Hi..
I've noticed something:
When u put series of commands into a script file and put it on a toolbar..
if u execute it u can undo it (by pressing ctrl+z) totaly, I mean u undo the whole series of commands by one undo.. But!!

but when u put those series into a registered command inside a plugin u loose this feature,
I mean u can't undo whole series.. by pressing ctrl+z XSI will undo commands one by one..!

so is there a way to register a command inside a plugin and undo it all by one press of ctrl+z??


I like to use registerCommand inside plugins because it's more powerful for packaging and archiving scripts..


Thanks 4 Reading..

ThE_JacO
05 May 2009, 03:35 PM
I remember this being a bug in one or two releases.
I'd get in touch with Soft's support and see what they say.

xsisupport
05 May 2009, 07:49 PM
I say it was fixed in 7.01 :-)

islaSyr
05 May 2009, 10:01 AM
Yes you're right..!

I've tested it on 7.01 it's done

but right now I'm still using 6.5 because of MentalRay problems

thanks for your time..

CGTalk Moderation
05 May 2009, 10:01 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1