View Full Version : voronoi for max yes but for maya no ?

02-20-2009, 10:29 PM
there is couple of maxscripts that can do this easily.
but nothing for maya shared ("2 people did this for mel but they didnt published their codes").

02-21-2009, 08:16 PM
:surprised a deep slient ?

here are some sources

there is voronoi segmentation scripts for rhino,for max. but not for maya.

CGTalk Moderation
02-21-2009, 08:16 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.