View Full Version : MB customize or change hotkeys?


disrupt
07 July 2003, 04:46 PM
I have been through the entire first vtm and have seen nothing on customizing your own hotkeys. I have looked in the help files and can't find anything. Is it really the case that you can't change their original hotkeys and make your own?

markdc
07 July 2003, 05:58 PM
Originally posted by disrupt
I have been through the entire first vtm and have seen nothing on customizing your own hotkeys. I have looked in the help files and can't find anything. Is it really the case that you can't change their original hotkeys and make your own?

It's really the case:thumbsdow

Maybe MB5:hmm:

CurtisG
07 July 2003, 07:29 PM
Hey guys,

Motionbuilder 5.0 will have key short-cuts for Maya, 3dsmax, XSI and most likley Lightwave as well.

Cheers,

CGTalk Moderation
01 January 2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1