View Full Version : cloning problems...


PHILL_JAMES2000
06 June 2003, 11:27 AM
i'm working on the lights in a scene and whenever i set up a light and then clone it, the clone and the original both revert back to the 0,0,0 original point instead of staying were the original was set up. This has never happened before and i've not altered any settings, can anyone help me out here? cheers!

samartin
06 June 2003, 11:42 AM
Sounds to me like you've got your auto keyframe selected to off...

PHILL_JAMES2000
06 June 2003, 11:48 AM
DOH!!! doesn't help that i'm working on something someone else in the office did...

CGTalk Moderation
01 January 2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1