View Full Version : 64 Bit version of Orbaz


ddustin
11 November 2008, 05:13 PM
Is there a 64 bit version of a Cache program for Net rendering?

Or... is there a way to use the existing cache and save it to disk/network?

Thanks,
David

charleyc
11 November 2008, 10:16 PM
There should be. I have it with the 64bit version of Box3. Email Oleg for it.

floopyb
11 November 2008, 02:55 AM
If you just bought the cache operator by itself, not box 3, then the 64 bit version is not included. You will have to upgrade to box 3.

CGTalk Moderation
11 November 2008, 02:55 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1