View Full Version : add attr to subcharacter set - bug?


martinputtkammer
08 August 2008, 04:11 PM
hi,

i have a character set and several subsets of it in place.
now, if i try adding an attr to a subset, no matter which, the charset stops working.
"error:...anim curve...connection...failed..."

there are no locked or hidden attributes involved.
when i put the new attrs in a newly created charset which is not part of the super character set it works like a charm. merging did not help either.

that is what i would call a bug, unless i missed something...

any suggestions?

thanks,
martin

isoparmB
08 August 2008, 05:49 AM
Were there keyframes with the original character set to begin with, meaning when you created the character set did it already have keyframes on the attributes?

CGTalk Moderation
08 August 2008, 05:49 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1