View Full Version : SV but no S3?

07 July 2008, 03:23 AM
Emailed the SV people couple days ago about this so maybe i'll get a response soon.

Has anyone else that is a student volunteer not gotten the ACM siggraph member ID? aparently we need it to connect to the siggraph student services S3 and cgsociety...

I would kind of like to be able to see what all the hype about the Paid cgsociety membership is.

Anyone else in the same boat?


07 July 2008, 07:06 AM
... no ACM ID, yet :(.

On the other hand I got the "Student Volunteer Program: Forums and Memberships" mail on Friday and wouldn't expect the organizers to send the ACM siggraph member IDs during the weekend :).

In any case it would be great if you keep us posted about what they replied to you mail.


07 July 2008, 10:24 AM
Yeah i didn't receive anything too.. i just emailed them today to ask.

07 July 2008, 11:57 AM
I haven't gotten anything, either, although I'm already a member of ACM and CGSociety. I just need the S3 information so I can combine the accounts. So I wait.

07 July 2008, 12:22 PM
Hey guys.

I've flicked an email at our buds at SIGGRAPH to let them know something is up - hopefully they can get back to you soon :)

07 July 2008, 04:04 PM

thanks salmon moose. and everyone else. I was a bit worried that my email didn't go through. When you fill out the form on the siggraph site you get a reply back that reads as if you sent an email to a mailing list or listserv and you don't have authorization to post. I'm assuming they read those....


07 July 2008, 04:17 PM
hey guys, one of my friends passed me this link

go there and try signing up for the ACM web account using ur email address(the one you use for SIGGRAPH). you should be able to register.

after that, sign into CGsociety and use your ACM web account username and password to connect the should be able to access the S3 forums after that.

I tried it and it worked for me..

see you in the S3 forums!

07 July 2008, 05:15 PM
Seems to work here as well :). Thanks a lot!

07 July 2008, 05:22 PM
You guys received an email about the SV forums on Friday? I didn't see that email... hmm...

07 July 2008, 06:30 PM
Great! thanks squashNstretch that link worked and I signed up. Awesome post. and Keiphus yea we got an email. if you want I can pm you the contents.

07 July 2008, 06:48 PM
Great! thanks squashNstretch that link worked and I signed up. Awesome post. and Keiphus yea we got an email. if you want I can pm you the contents.

That would be fantastic. I think I've bothered the SV committee enough already the past few weeks. ;) Appreciate it.

07 July 2008, 04:03 PM
I still haven't received anything I guess I'll go ahead and attempt it the other way!

07 July 2008, 01:16 AM
Thanks a bunch! I had not recieved an email either but used that link and was able to connect my accounts.

CGTalk Moderation
07 July 2008, 01:16 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.