View Full Version : MotionBlur Makes Cracks in Model


illbrat
09 September 2007, 06:16 PM
Yes it sounds strange.
I have a SubD-model that is rigged and animated. Everything except shoes, cap, and eyes are a whole mesh.
I need to render it with "Full"(deformation) MotionBlur, but then this problem occurs:
(Before(Without MB) and after(Full MB))

http://www.aktivapsykopater.com/fdanell/withoutMB.jpg
http://www.aktivapsykopater.com/fdanell/withMB.jpg
It looks like only some SubDfaces have the motionblur.
I am useing Maya 8.5.
Thnx!

illbrat
09 September 2007, 09:13 PM
I have NOT solved this problem yet. But i have discovered that i have "level 1" vertecies on the problem areas, "level 0" areas have no problem.

techmage
09 September 2007, 12:32 PM
sorry, this isnt helpful at all, I have no idea what the problem is... but its little things like this that always make me afraid to use anything but polygons in final renderings

CGTalk Moderation
09 September 2007, 12:32 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1